15 feb.

Job Day Technici - Mechelen

Mechelen

Werken in de centrale werkplaats van Mechelen is werken aan de mobiliteit van morgen en dit in de grootste werkplaats van Vlaanderen!

 

Dagelijks werken er 1360 mensen in de centrale werkplaats van Mechelen om reizigerstreinen te reviseren, onderhouden en moderniseren.

De centrale werkplaats Mechelen voert het lange termijnonderhoud, moderniseringswerken, wijzigingswerken en herstellingswerken uit aan verschillende types rollend materieel. Daarnaast herstelt ze de wisselstukken van het rollend materieel. Verder verzorgt CW Mechelen het voorraadbeheer, de stockage en de distributie van onderdelen voor alle bedrijfseenheden van NMBS.

De centrale werkplaats van NMBS vind je naast het station van Mechelen.

  

Zaterdag 15 februari nodigen we je graag uit om als technieker zelf kennis te maken met de centrale werkplaats van Mechelen. Je krijgt een rondleiding door de verschillende hallen en er staat ook een sollicitatiegesprek op het programma. Wie weet ga jij wel naar huis met een nieuwe job?

  

Je vindt hier alle vacatures. 

  

Heb je vragen? Contacteer ons via railjobs@hr-rail.be

Inschrijven

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info

Job Day Mechelen

Nieuw privacy beleid van HR Rail

HR Rail verwerkt uw gegevens conform de nieuw Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking.
HR Rail, de juridische werkgever, werft aan voor Infrabel, NMBS en HR Rail

Lees de volledige privacyverklaring hier

Bewaar mijn gegevens om later gecontacteerd te worden voor andere gelijkaardige vacatures of om ingelicht te worden over jobevents.