12 dec.

Infosessie VDAB opleiding onderhoudsmechanieker

Herentals

NMBS en VDAB organiseren een opleiding tot onderhoudsmechanieker.

Interesse?

  • Ben jij werkzoekend en heb je interesse in een job als onderhoudsmechanieker in de centrale werkplaats van Mechelen of de tractiewerkplaats in Antwerpen?
  • Heb je interesse in techniek, maar niet het juiste diploma? Of moet je je kennis van mechanica grondig opfrissen?
  • Ben je leergierig en gemotiveerd? Heb je geen hoogtevrees en een goede kennis van het Nederlands?
  • Wil je deel uitmaken van een team van technici, die elke dag opnieuw alles in het werk stellen om het treinverkeer veilig en vlot te laten verlopen?

Als onderhoudsmechanieker bij NMBS vervul jij een sleutelrol om het doel te bereiken: het continu verbeteren van de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer. Je kan opgeleid worden tot onderhoudsmecanicien of tot bankwerker (mecanicien-monteur). 

Schrijf je in voor één van de infosessies via deze link. Je wordt uitgenodigd voor het infomoment waar je alles te weten komt over deze opleiding en de selectieprocedure. Na de info volgt ook een screening en motivatiegesprek.

Infosessies gaan door bij VDAB, CC Brigands, Brigandsstraat 1, 2200 Herentals en starten om 8.30 !

De effectieve opleiding gaat door van begin januari tot eind mei 2020.

Eerdere opleidingen (Onderhoudselektricien en Mecanicien-Monteur) ism NMBS waren een groot succes met bijna 100% uitstroom naar NMBS.

Vragen over de opleiding, infosessies en de preselectie?

Contacteer Annick Ennekens, annick.ennekens@vdab.be (tel: 014 369 158)

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info