13 nieuwe collega’s na de Job Days in juni!

In de zoektocht naar nieuwe technici, organiseerde HR Rail in samenwerking met NMBS twee Job Days in juni. Het resultaat? 13 nieuwe collega’s!

Tijdens de Job Days volgen de kandidaten een infosessie, krijgen ze een rondleiding en leggen ze de dag zelf testen af. Op het einde van de Job Day weten ze meteen of ze geslaagd zijn en kunnen starten in een nieuwe job.

Voor het knelpuntberoep van technicus vonden Job Days plaats in twee verschillende werkplaatsen: op 23 juni in Merelbeke en op 29 juni in Mechelen. In totaal mogen we 13 nieuwe technici verwelkomen als collega!

Op 30 juni werd in Mechelen ook een Job Day georganiseerd voor treinbestuurders en bestuurders rangeringen, want NMBS is ook continu op zoek naar bestuurders. De kandidaten konden er kennismaken met de treinsimulator en een stuurpost van een Desiro. Ambassadeur-treinbestuurders stonden klaar om hun passie voor de job met hen te delen.15 van de 20 aanwezige kandidaten slaagden voorde schriftelijke testen. Zij komen volgende week op gesprek en starten hopelijk binnenkort aan hun opleiding!

Welkom bij NMBS nieuwe collega’s en veel succes met jullie carrière.

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info