Word jij * Job Day Leuven Infrabel 27/04/2019. bij Infrabel?

Job Day Leuven 27 april

Inschrijven

Een veilig, kwalitatief en modern spoornet uitbaten… Dat is onze job, elke dag opnieuw. Kom jij met ons mee werken aan duurzaam vervoer voor de samenleving? Wil jij een job met impact? Zet jij elke dag jouw talenten in voor de mobiliteit van morgen?

Onze technische ploegen zorgen voor een goed onderhouden spoorinfrastructuur. Hierdoor kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden, vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken.

Wil jij er mee voor zorgen dat jaarlijks meer dan 600.000 reizigers en 50 miljoen ton goederen veilig vervoerd kunnen worden? Wil jij deel uitmaken van onze teams die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en vernieuwen van wissels, bovenleidingen, elektrische installaties, seinen, spoordetectiesystemen, overwegen…? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij leiden je volledig op; doorgroeien doe je zelf.

Op onze jobday van 27 april in Leuven werven we aan voor volgende profielen:

  • Gespecialiseerd vakbediende sporen (Aarschot, Leuven) 
  • Technicus spoorwerken (Aarschot, Leuven)
  • Bachelor spoorwerken (Aarschot, Leuven)
  • Bankwerker mecanicien (Aarschot, Leuven)
  • Technicus elektromechanica (Aarschot, Leuven)
  • Bestuurder technische werktreinen (Aarschot)

De specifieke PDF’s per functie vindt je terug op de website.

We nemen contact met je op voor een screening en meer informatie over jouw mogelijkheden binnen Infrabel. Indien deze screening positief is, ontvang je een uitnodiging voor de Job Day.

Regio Leuven

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

Vragen?

Rimke Debeuf
Over de selectieprocedure

Rimke Debeuf

+3225254407
rimke.debeuf@hr-rail.be

Bereid je goed voor

Download de vacature (61,2 kB)