Sales, Marketing & Communicatie

Binnen het domein sales, marketing & communicatie vinden we heel wat uiteenlopende profielen terug. NMBS surft mee op de golf van digitale innovatie. Google Assistant, Google Voice of VR, het is ons allemaal niet vreemd. Daarnaast staat de communicatie met onze klanten centraal. Onze marketing- en communicatieprofessionals zorgen ervoor dat jij op elk moment de meest recente informatie kan terugvinden via de verschillende kanalen (social media, eigen websites, app, …). Hoe onze community managers dit elke dag aanpakken, zie je in deze video. Het is duidelijk: er liggen heel wat uitdagende en vernieuwende projecten voor je klaar!

De dienst Corporate Communication is verantwoordelijk voor de contacten met de media, de externe communicatie over de strategie en de activiteiten van de onderneming en de interne communicatie aan het personeel.

Ben je klantgericht en commercieel ingesteld? Dan is een job als commercieel bediende misschien iets voor jou. Aan het loket, in het call center of op een infostand onthaal je klanten, informeer je ze en verkoop je producten.

De directie Marketing & Sales staat in voor de commerciële marketingstrategie, de communicatie aan de klanten, de verkoop van de producten en diensten van NMBS via de loketten, de website en de app, en voor de klantendienst.

Waarom kiezen voor NMBS?

  • Afwisselend werk in een aangename sfeer. De meer ervaren collega’s begeleiden je met plezier.
  • Een job met verantwoordelijkheid. Voor NMBS is heldere communicatie met de klant een topprioriteit.
  • Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien: regelmatig volg je opleidingen om mee te zijn met laatste innovaties en trends.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende aanvullende voordelen.
  • Een goede balans tussen werk- en privéleven.

Heb je meer interesse in de spoorinfrastructuur? Ook Infrabel heeft jobs binnen dit domein. Meer info over hun jobs vind je op de website.

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info