Human resources & Administratie

Voor een vlot en veilig treinverkeer zijn ook heel wat inspanningen nodig achter de schermen zoals HR & administratie.

Binnen je domein ondersteun je vernieuwende projecten en draag je bij tot een efficiënt bedrijfsbeheer.

Geen enkel ander bedrijf heeft zoveel verschillende specialiteiten. Bij NMBS vind je dus zeker een uitdaging die bij jou past.

Administratieve functies vind je terug doorheen het hele bedrijf, in de verschillende directies. De dienst B-HR is gespecialiseerd in Human Ressources en heeft als opdracht alle directies en stafdiensten van NMBS te ondersteunen op het vlak van personeelsbeleid, rekening houdend met de operationele werking en de specifieke behoeften van het bedrijf.

Waarom kiezen voor NMBS?

  • Afwisselend werk in een aangename sfeer.
  • Een unieke werkomgeving.
  • De impact die je hebt op de maatschappij is enorm.
  • Een gevarieerd takenpakket in een sector met stabiele perspectieven.
  • Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien: regelmatig volg je opleidingen.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende aanvullende voordelen.
  • Een goede balans tussen werk- en privéleven, onder andere door glijdende werkuren.

Heb je meer interesse in de spoorinfrastructuur? Ook Infrabel heeft jobs binnen dit domein. Meer info over hun jobs vind je op de website.

Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen? De juiste medewerker voor de juiste spoorwegjob, dat is de taak van HR Rail. HR Rail is de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel en ondersteunt het personeelsbeleid via een jarenlang uitgebouwde expertise.

Meer info

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info