Finance & Legal

Voor een vlot en veilig treinverkeer zijn ook heel wat inspanningen nodig achter de schermen. Daarom zoeken we regelmatig collega’s voor ondersteunende diensten zoals finance & legal.

De directie Finance staat in voor het thesaurie- en financieringsbeheer, de organisatie en het voeren van de boekhouding en de controle van de inkomsten en uitgaven.

De dienst Legal Affairs behandelt alle juridische vragen en problemen waarmee NMBS en haar dochterondernemingen geconfronteerd kunnen worden in het kader van hun activiteiten en strategische keuzes.

Binnen je domein ondersteun je vernieuwende projecten en draag je bij tot een efficiënt bedrijfsbeheer.

Geen enkel ander bedrijf heeft zoveel verschillende specialiteiten. Bij NMBS vind je dus zeker een uitdaging die bij jou past.

Waarom kiezen voor NMBS?

  • Afwisselend werk in een aangename sfeer.
  • Een unieke werkomgeving.
  • Een gevarieerd takenpakket in een sector met stabiele perspectieven.
  • Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien: regelmatig volg je opleidingen.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende aanvullende voordelen.
  • Een goede balans tussen werk- en privéleven.

Heb je meer interesse in de spoorinfrastructuur? Ook Infrabel heeft jobs binnen dit domein. Meer info over hun jobs vind je op de website.

Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen? De juiste medewerker voor de juiste spoorwegjob, dat is de taak van HR Rail. HR Rail is de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel en ondersteunt het personeelsbeleid via een jarenlang uitgebouwde expertise.

Meer info

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info